Motorcar

WROOM WROOM

Brixen maj - 25 - 2010

Motorcar besøgte vores venner i Trackdayklubben på Padborg Park til et herligt arrangement i solskin, interessante mennesker og seje biler.

Sæsonen er rigtig kommet igang og for første gang i 2010 var der fuldt booket i klasse A og B og 6-7 biler i klasse C. Dagen blev afviklet i vanlig god ro og orden, sikker kørsel og med meget få afbrydelser. Mange mærker var til stede, bedst repræsenteret var dog Mazda der stillede med 2 stk. af deres bud på en top GTI, MPS modellen, egen biltransport, følgebil og mekaniker. Det viste sig at være den lokale Mazda/Suzuki forhandler der lige skulle teste lidt. Godt gået! Men der var både lettere pumpede hverdagsbiler og ægte sportsvogne, bl.a. 2 fine TVR´ere og en fantastisk smuk 911 SC med en sprød lyd.

Bedste noise må dog tilskrives en tysk AMG 63 som gav god gas i kurverne. Den lynhurtige Opel Speedster bare kørte og kørte og var nok den bil der nåede flest omgange på Padborg Park den dag. Motorcar kørte en Seat Leon Cupra R, en voldsom hverdagsbil med trackday potentiale, og du kan læse meget mere om vores mening om bilen her på Motorcar.dk inden længe.

Se filmen fra årets første trackday her

Kategorier: Film, Trackday

Svar


© 2015 Motorcar